En dag hos veterinären

Trött och några tusenlappar fattigare kom jag äntligen hem efter att ha varit några timmar hos veterinären med Amy. Det var igår som jag märkte att hon haltade, och sedan blev hennes tass svullen. I morse ville hon inte ens stödja på benet. Men lagom till att vi kom till veterinären hade svullnaden gått ner lite och hon gick lite på det.

Amy fick lugnande, veterinären rakade tassen och sköljde igenom såret (som vi hittade på undersidan av tassen). Sedan röntgades tassen, men veterinären kunde inte hitta någonting inne i tassen, som tur var. Så förhoppningsvis har hon bara trampat på nåt vasst och behöver lite ompysslan.

Är det någonting som veterinärer kan så är det att ta betalt i alla fall. Jag har förstått att missnöjet över veterinärpriserna ökar, samt att mottagningarna verkar ibland utföra lite onödiga undersökningar för att tjäna pengar. Detta har jag hört, har själv inte reflekterat så mycket över det för personlig del. Det har inte varit så allvarliga veterinärbesök för vår del, tack för det!

Men hoppas i alla fall på att Amys tass blir bra nu så hon kan återgå till sitt spralliga jag.

IMG_0215 (2)IMG_0216 (2)

DSC_1632IMG_20141124_101617

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s