Till de små utanför

Nu har det kommit lite kyla till Uppsala. Äntligen! Det är frostigt ute den här morgonen. Utanför huset, på väg mot vår gäststuga, har sambon byggt en fågelmatare. För även om jag älskar vintern och har det mysigt här inne med min tekopp och min macka, så innebär den här årstiden att de små där ute har det ganska tufft. Så vi gör vad vi kan för att hjälpa dem. Det är rofyllt att sitta här i köket och titta ut genom fönstret på de små när de flyger fram och tillbaka med solrosfrön och annat.

IMG_0380 (2)IMG_0381 (2)

En tanke på “Till de små utanför

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s