Ni är mina ljus i allt mörker

Det är sååå mörkt ute nu. Jag hinner knappt hem från jobbet innan det dunkla kommer smygande. Det jag saknar mest när det blir så mörkt är att kunna gå i skogen. Det blir ju mest promenader längs vägen, vilket i och för sig kan vara mysigt. Jag är en sån där nyfiken person som gillar och gå och titta på alla upplysta, mysiga hus som jag passerar under promenaderna. Extra mysigt är det när julen närmar sig och folk börjar julpynta. Vi julpyntade idag på jobbet och då blev jag sugen på att sätta igång här hemma. Jag älskar julen!

Men mina tre ljus här hemma lyser upp mitt inre. Älsklingar… De gillar också att kika på grannarna utanför.

IMG_0230 (2)IMG_0228 (2) (1024x683)IMG_0227 (2) (1024x737)IMG_0229 (2) (1024x683)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s