Into the darkness

Jag brukar ju försöka att hinna med draget medan det är ljust. Men ikväll klädde vi på oss och tog fram pannlampor och reflexer och gav oss ut i mörkret. Även om jag föredrar att köra när det är ljust så måste jag erkänna att det är en speciell känsla att ge sig ut i det svarta. Det är härligt på något vis.

Dia och Wynee fick springa lösa bredvid den här gången. Dia verkade inte helt på humör så hon fick slippa ikväll. Men Amy drog jättefint och verkade vara i bra form. Det känns verkligen som om hon har haft mer energi den senaste tiden. Hon är duktig på att jobba på trots att Dia och Wynee springer runt, och ibland stannar och nosar. Dia, å andra sidan, har blivit duktig på att inte störa Amy genom att busa med henne.

När man har varit ute så här, i mörkret och kylan, så är det extra mysigt att komma hem, in i värmen. När kinderna är så där lite röda och hundarna är trötta och belåtna.

 IMG_20141204_190922 (2)IMG_0743 (2) (683x1024)IMG_0741 (2) (1024x683) IMG_7466 (2) (768x1024)IMG_7463 (2) (1024x699)IMG_7460 (2) (662x1024)

2 reaktioner till “Into the darkness

    1. Nej, precis! Men både Dia och Wynee håller sig väldigt nära när det är mörkt, tror inte de vill bli lämnade ensamma i mörkret :p och vi kör en slinga precis här där vi bor, så det är nära hem. Annars hade jag aldrig gjort det :p

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s