Delad glädje, dubbel glädje

Vad gör man på en grå söndag om inte att busa och leka i trädgården? Vad gör det att man blir full av lera och smuts, när man har så roligt?

Vår tomt är verkligen inte en vacker syn just nu, efter att sambon kört med traktorn. De senaste dagarna har ju varit lite bättre då det varit lite kallare så att marken har fått frysa till. Det har varit enormt skönt att slippa alla leriga hundar. Men nu är regnet tillbaka… Fast marken är fortfarande ganska hård och allt jag ber om är lite minusgrader om nätterna så att det inte tinar för mycket.

Hundarna verkar inte bry sig om leran. Jag tror faktiskt att Dia gillar den. Amy, däremot, är lite mer fin i kanten. Men är det bus och lek så är det. Vi har börjat ha Amy lös på gården med lina på. Det ska ju lite till för att hon ska smita; då skulle hon behöva hoppa över staketet, och Amy gör sig sällan så mycket besvär. Under uppsikt har det fungerat riktigt bra att ha henne nästan-lös. Hon lyssnar bra. Man får vara med bara, så att de inte trasslar in sig i linan. Men det fungerar förvånansvärt bra faktiskt. Det blir nästan aldrig trassel, vilket man skulle kunna tro. Men jag blir varm inombords när jag ser hur glad hon är när hon får springa runt med de andra och leka. Hon som nästan alltid får vara bunden. Och det kommer ju bara bli bättre, då tanken är att vi ska få upp ett bra staket runt hela gården.

IMG_1021 (2) (1024x683)IMG_1013 (2) (1024x683)IMG_1084 (2) (1024x710)IMG_1077 (2) (1024x713)IMG_1050 (2) (1024x683)IMG_1064 (2) (1024x683)IMG_1103 (2) (1024x684)

6 reaktioner till “Delad glädje, dubbel glädje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s