Idag är jag jätteledsen…

Usch, dagen som började så bra slutade i tårar. Jag har varit ute i skogen läänge med vovvarna och tagit en massa fina foton. Sedan åkte jag in till stan och åt lunch med tvillingsyster, fotade våra fina saffransbullar. Gick lite i affärer. Så långt allt väl. Men sedan, efter att ha varit och handlat och äntligen kommit hem så upptäckte jag att jag måste ha glömt kameran på en toalett på gränby centrum! Åkte dit i ilfart medan jag ringde till informationen. Kom dit och fick tillbaka en tom kameraväska. Någon har alltså tagit kameran ur väskan och lämnat väskan kvar på toaletten.

Jag kanske är larvig, men tårarna strömmade ner för kinderna när jag körde hem. Jag älskar att fota, och använder det dessutom i mitt företag. Och det är en massa pengar det handlar om. Hade ju ganska nyligen investerat i ett nytt objektiv.

Blir så fruktansvärt besviken på mig själv och mitt slarv, men lika besviken på elaka människor som inte bara kan vara ärliga och snälla och lämna in kameran. Varför ska man stjäla från andra???

Så nu sitter jag och tittar på nätet efter en ny… Inte vad jag ville lägga pengar på så här inför jul…

Och tänker på alla de fina bilderna jag tog…Men de går ju att göra om. Får bjuda på gamla bilder från lite mer lek på gården.

Ingen bra kväll ikväll 😦

IMG_1057 (2) (1024x667)IMG_1041 (2) (1024x683)IMG_1040 (2) (1024x685)IMG_1046 (2) (1024x682)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s