Ny kamera och att hålla sams i en flock

Kunde inte hålla mig, utan har beställt hem en ny kamera nu. Det blev en canon eos 60d. Tyvärr blir det med standardobjektivet, har inte råd att köpa ett nytt objektiv också så det får vänta. Även om det är kul med en kamera som är snäppet bättre än den jag hade, så känns det ändå lite tungt med pengarna. Men att jag skulle leva utan en kamera, speciellt så här inför jul och allt som händer, det känns helt otänkbart. (Pling, dagens i-landsproblem).

Men men, man har ju sina behov för att må bra, och jag kan säga att de senaste åren inte har varit en dans på rosor. Det är ju nu jag känner att det börjar vända.

Som om det inte var nog med att kameran blev stulen igår, så hände en annan tråkig sak. Det här med att hålla sams i en flock är inte alltid så lätt. Dia och Wynee kan faktiskt ryka ihop ibland, men det brukar inte vara på blodigt allvar, och de slutar om man kommer och ryter ifrån. Men igår rök de ihop över någon tom godispåse som Dia hade snott. Jag såg inte vad som hände eftersom vi skulle gå in i huset och de var bakom mig, kopplade. Men helt plötsligt hörde jag ett jävla liv och när jag vände mig om var det bråk. Jag tog tag i nackskinnen på båda, för Wynee hade huggit tag i Dias kind! Jag höll i dem och bråkade på Wynee att hon skulle släppa, och det gjorde hon också. Direkt efter det nosade de på varandra, började slicka lite på varandra, och sedan var det som om ingenting hade hänt. Men ändå. Dia har fått ett märke snett över ögat och jag har aldrig sett Wynee hugga på det sättet.

Wynee och Amy bråkar aldrig. De rök ihop en gång första kvällen då Wynee kom, men efter det har det varit lugnt. Jag tror att Wynee ser upp till Amy, och hon går inte in i konflikter med henne. Dia däremot, är ung och oerfaren. Men hon börjar bli lite mer ifrågasättande och hon har börjat försvara sina saker. I övrigt är Dia och Wynee bra vänner och springer ofta och leker. Så det är så himla synd att de ska ryka ihop. För mig är det också viktigt att det är harmoni mellan hundarna, för allas skull.

IMG_0704 (2) (1024x683)IMG_0551 (2) (1024x683)IMG_0709 (2) (1024x683)

2 reaktioner till “Ny kamera och att hålla sams i en flock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s