Vad är det som händer?

De senaste dagarna har jag i ärlighetens namn inte mått så bra. Det började med allt det här med jobbet och att jag vill gå vidare. Detta är en stress, även om det naturligtvis också är inspirerande. Sedan blev min kamera stulen, vilket tog rätt hårt, av någon anledning. Sedan hoppade Wynee på Dia och bet henne. Det har också legat som ett slags orosmoln över mig.

Idag kom min pappa, hans fru och deras tervueren Zelda på besök. När de kom var hundarna ute på tomten. Wynee har ju träffat Zelda flera gånger tidigare. I september, när Wynee löpte, flög hon ju på Zelda. Men sedan när vi gick och grillade korv för några veckor sedan gick det hur bra som helst. Men idag skedde det igen. Wynee sprang fram och skulle hälsa på Zelda, och först var det lite lek. Men sedan exploderar Wynee och flyger på Zelda. Hon hugger henne precis som hon gjorde på Dia, och släpper inte förrän jag tar tag i nackskinnet och ryter åt henne.

Det går så blixtsnabbt och kommer så plötsligt. Vad är det som händer? Mår hon inte bra? Har hon ont? Har varit i kontakt med veterinär och hon verkar till synes frisk i övrigt. Äter bra och är pigg och glad. Men kanske är det någonting hon döljer.

Det här har i alla fall tagit hårt på mig. Känns inte bra, och det är ju inte ok att hon biter andra hundar. Kan ju sluta riktigt illa. Men vi tycker så otroligt mycket om henne. Varför gör du så här, Wynee? 😦

IMG_0238 (2) (683x1024)eIMG_0333 (3) (749x1024)e

3 reaktioner till “Vad är det som händer?

    1. ja jättetråkigt 😦 nej vi var på en allmän hälsokontroll där de klämde och kände, tog prover och så, men ingenting tydde på att hon var sjuk eller hade ont. Så nu är ju frågan hur man går vidare…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s