Otroligt rolig dag

Idag var det äntligen dags för Stockholm hundmässa. Jag och tvillingsyster tog ett tidigt tåg till huvudstaden och var i god tid att vänta in utställningen av CsV (tjeckoslovakisk varghund). Där träffade vi några ägare av rasen som jag har kontakt med och träffat förut. Det var hur kul som helst att träffa och få hälsa på andra CsV, då jag inte har så stor erfarenhet av rasen förutom Dia. Hur fina hundar som helst!

Vi gick runt och tittade, förutom CsV, på siberian husky, alaskan malamute, vit herdehund och australian shepherd. Och en massa andra raser förstås. Vi besökte café hundsnack och lyssnade lite på Eva Bodfäldt.

När vi satt på tåget hem kände jag hur trött jag var. En intensiv men mycket rolig dag! Det var kul att komma hem till sina egna hundar, som jag saknar så mycket när jag är så där bland andra hundar.

20141214_085603 (2)20141214_090110 (2)20141214_091422 (2)20141214_090132 (2)

2 reaktioner till “Otroligt rolig dag

  1. Men hallå! Fatta att vi var där samtidigt – och måste ha lyssnat på Eva Bodfäldt samtidigt i det lilla publikhavet! Synd att jag inte visste, hade varit kul att säga hej 🙂 next time!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s