Ny kamera – nya tag

Idag kom äntligen min nya kamera! Det är en Canon EOS 60 D. Tyvärr förlorade jag ju mitt nya objektiv när den andra kameran blev stulen 😦 Men men, det finns ju fler!

Har provfotat lite nu ikväll. Den är lite annorlunda än min gamla, men det mesta är sig likt. Ska bli kul att sätta den på prov i dagsljus imorgon.

Jag har upplevt ett par jobbiga veckor, då jag inte mått så väldigt bra. Mycket har varit vädret, och ibland har jag faktiskt undrat om jag drabbats av någon slags väderrelaterad depression. Sen så har det varit mycket kring jobb och framtid. Och dessutom har Wynee bitit både Dia och Zelda. Mycket i mitt huvud nu. Ibland när jag går och lägger mig kan jag bara inte få ro då det far runt en massa tankar, problem som behöver lösas.

Tänk vad mycket det handlar om inställning. Både inställning till mig själv och till omgivningen. Jag mår som bäst om jag lyckas omvandla någonting negativt till någonting positivt. Amy drar i kopplet – hennes framåtanda är lysande när hon drar cykel eller släde; jag är glad över hennes drivkraft. Att hon har mycket spring i benen är någonting man får ta (och självklart träna).

Dia har blivit jobbig vid hundmöten – hon har blivit mer trygg i sig själv och mer framåt, vilket är himla positivt. Hon tillhör en speciell ras som har en tendens att vara bökiga/dominanta vid hundmöten, det är någonting man får acceptera (och självklart träna).

Jag tror att min nya väg är acceptans. Och då menar jag inte att man inte ska försöka träna bort vissa saker eller sträva mot det bättre. Jag menar bara att acceptera att tillvaron ser ut som den gör. Om du upplever ett problem; sluta gnälla och lös det! Jobba med det som går att jobba med och acceptera det som inte går att förändra. Se alla individers positiva sidor, både människors och djurs, och förstärk dessa. Inte minst dina egna!

Nu ska jag ta nya tag!

IMG_7501 (2) (1024x683)EIMG_7527 (2) (1024x575)EIMG_7506 (2) (1024x683)EIMG_7547 (2) (1024x700)EIMG_7551 (2) (1024x657)E

2 reaktioner till “Ny kamera – nya tag

  1. Det är jobbigt när det är mycket negativa saker på en gång. Ibland är det svårt att tänka positivt. Men hoppas du kommer ur svackan snart. Kanske kan den nya kameran peppa på lite ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s