Tända ljus och stiltje

Godmorgon i mörkret. Klockan är åtta och det är fortfarande väldigt mörkt ute. Fast jag gillar morgonmörkret. Det ger en känsla av att man kan sitta kvar vid frukostbordet lite till utan att behöva ta tag i dagens arbete. Här är det tända ljus och en tekopp som gäller.

Det är lite stiltje nu. Inget vidare dragväder med cykel då det är så halt, och ingen snö att köra kicksparken i. Det är så mycket jag skulle vilja göra med Dia, men eftersom hon är så ofokuserad just nu så ligger träningen på en väldigt låg nivå. Jag är glad om hon har motivationen överhuvudtaget. Vi kör på med BAT-träningen, men hundmötena är ju inga problem när jag går med henne ensam. Det är när hon har trygghet av de andra som hon lever ut. Men förhoppningsvis kan vi få till en träningstimme på fredag med de andra hundarna, om tvillingsyster kan vara med.

Och Wynee vill jag ju komma igång med agilityn, men efter hennes ”attacker” mot andra hundar känns det inte som om man vill släppa henne lös bland andra hundar. Som sagt; stiltje. Det blir träning här hemma, på gården och i skogen. Nu är det ju mycket kring jul att fokusera på, så kanske kommer det lite vind efter nyår.

IMG_7859 (2) (1024x650)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s