Home sweet home och lite prova på-drag med kicksparken

Det är en sån härlig känsla att trivas i sitt hem. Jag är en person som sätter högt värde i att verkligen känna mig som hemma och att det ska vara trivsamt runtomkring mig. Visst kan jag också lämna disken för att jag bara inte orkar ta hand om den, men det handlar om ganska korta stunder. Sedan får jag panik av att se röran och då tar jag tag i det.

I långhundra där vi bodde förut, där kände jag mig aldrig riktigt hemma. Det är svårt att beskriva vad det var som fattades, men både jag och sambon hade samma känsla. Så är det verkligen inte nu. Varje dag känner jag glädje över mitt hem, och trots att det är mycket kvar som måste göras, så fyller det mig bara med inspiration.

De senaste dagarna har jag målat lite inomhus, bland annat sambons högtalare som han själv har byggt. Han är lite av en ljud-nörd. Och bara det ser någorlunda snyggt ut så klagar jag inte.

Amy och jag har också varit och provat kicksparken. Jag kunde bara inte låta bli nu när det har blivit ett litet snötäcke på marken. Det gick väl sådär, behövs ju lite mer snö så att det glider bättre, för som det var nu var det ganska tungkört. Men vad kul det var att få känna på! Efter min och Amys tur så tog jag med Dia också, och då gick det ännu bättre. Dia är duktig på att verkligen ta i! Ser verkligen fram emot vintern och hoppas på att det blir en snörik sådan.

IMG_8066 (2) (1024x667)EIMG_8076 (2) (1024x688)EIMG_8072 (2) (1024x575)EIMG_8089 (2) (1024x648)E20141218_132118 (2)

En tanke på “Home sweet home och lite prova på-drag med kicksparken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s