En dag när den är som bäst

Igår körde vi lite hårdare än vanligt. Det var ju en så fantastiskt vacker dag och det hade kommit lite mer snö som gjorde det möjligt att köra med kicksparken den längre rundan. Men innan draget tog vi en lång promenad längs vägen i solskenet. Amy fick bära klövjeväska. Sedan körde vi två dragpass och det var helt fantastiskt. Hundarna drog riktigt bra och det verkade som om de hade kul. Mycket lyckad dag! Gör för ovanlighetens skull ett mobilinlägg…
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s