Och så var allt det magiska borta

Det är en varm start på det nya året. All den vackra vintermagi som äntligen hade kommit är borta och kvar är regn och lera. Jag känner allt mer i mitt hjärta att jag längtar norrut. Jag behöver inte nödvändigtvis bo där,  men att ha en stuga att fly till när plusgraderna blir envisa här nere i Uppland. Jag och sambon har pratat om att skaffa en stuga norrut och det känns alltmer aktuellt.

Jag och tvillingsyster har tagit en lång lerpromenad på förmiddagen,  och nu efter lunch har jag passat på att öva in lite kommandon till draget. Jag kopplade hundarna och sprang själv efter. Efter det blev suget för stort och jag tog en barmarkstur med Amy, i brist på snön. Det känns verkligen som om hon börjar komma i form nu,  hon känns mer taggad. Så nu väntar vi på minusgraderna. Igen.

wpid-wp-1420209396511IMG_20150102_134700 (2)

image

image

image

image

image

En tanke på “Och så var allt det magiska borta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s