Det är tur att jag har er

Allt stöd man får i såna här svåra tider är verkligen guld värt! Min älskade mamma har ställt upp 24/7, följt med mig till sjukhuset två gånger per dag i en veckas tid. Min älskade syster finns alltid ett telefonsamtal bort och har varit med de senaste dagarna. Min pappa har anpassat sitt jobb så att han kan vara med mig mer kommande veckan, och Mikaels familj ger massor av stöd och kärlek. Vad hade jag gjort utan alla er?

Och så är det de lurviga som skänker så mycket kärlek och tröst. Det är skönt att ha dem, att få paus och gå ut på promenader, och att bara mysa.

Jag är så tacksam för alla som finns runtomkring i denna svåra tid. Igår var en mycket tung dag, Mikael drabbades av hög feber och trycket i huvudet var högt. Det var en olidlig oro som malde i mitt inre. Men idag har vi fått lite bättre nyheter. Febern är på väg ner, trycket är hyfsat bra och de har stängt av det starka sömnmedlet som han hittills fått. Jag pustar ut för en liten stund. För hoppas för mycket vågar jag inte. Men just nu försöker jag vila i de positiva nyheterna ett tag.

Här kommer lite bilder som tvillingsyster tog förra fredagen, innan allt det hemska började.

IMG_9969 (2)EIMG_9971 (2)EIMG_9995 (2)EIMG_9997 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s