Framtiden

Det är klart att det blir mycket funderingar kring framtiden. Vi vet ännu inte hur någonting kommer att bli, läkaren sa att rehabiliteringen kommer att ta lång tid; månader, kanske år. Känns överväldigande när man tänker på det. Overkligt. Jag försöker vara så mycket här och nu som jag kan. Inte oroa mig för saker som inte har inträffat. Jag kämpar för att se det positiva och att våga känna hopp. Jag tror att man blir starkare av det. Det är som om jag sparar krafter, jag vill ha ork kvar att stötta och finnas till hands hela den långa resan vi har framför oss. Han blir inte hjälpt av att jag går ner mig. Han kommer att behöva mig, och jag vill vara stark för hans skull.

Oron, sorgen och smärtan hanterar jag genom att inhämta stöd och kärlek från de runtomkring. Tvillingsyster, mamma och pappa, hundarna. Och jag försöker att trösta mig själv, låta mig själv känna och att stötta mig själv.

Det är faktiskt lite konstigt. Jag är en person som annars har väldigt lätt för att oroa mig för saker, grubbla över saker och må allmänt dåligt. Men nu, i den här situationen, är jag själv lite förvånad över min förmåga att hålla mig över vattenytan. Det är överlevnadsinstikt av något slag. Jag skulle inte orka annars.

Här är mina sötnosar hemma hos mamma.

IMG_0396 (2) (1024x683)IMG_0410 (2) (799x1024)IMG_0426 (2) (665x1024)IMG_0444 (2) (1024x683)IMG_0442 (2) (1024x719)

4 reaktioner till “Framtiden

  1. Var inne och läste i din blogg om dig och dina hundar, och tittade på dina fina bilder för ett tag sen, och såg nu vad som hänt. Ville bara skicka lite styrke-tankar, jag kan bara föreställa mig vad du går igenom. Det är läskigt hur fort livet kan förändras… All styrka till dig och de dina! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s