Heartache

I går kväll unnade jag och mamma oss sushi och ett glas vin. Vi åkte inte in till sjukhuset, för att ge Mikael lite lugnt och ro nu när han är så infektionskänslig.

Det är en jobbig tid nu. Mikael har någon form av infektion som läkarna inte lyckas hitta orsaken till. Idag kändes det som om jag fick mer kontakt med honom, han rörde på ögonen och munnen när jag pratade med honom. Det var både en lättnad och otroligt smärtsamt. Saknar honom så otroligt mycket. Mitt hjärta gör så ont. Jag är så psykiskt trött. Jag går som i en dimma mellan sjukhusbesöken.

Jag kämpar med att känna hopp om framtiden. Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Just nu går det mindre bra.

IMG_0469 (2) (1024x575)IMG_0466 (2) (1024x575)IMG_0471 (2) (1024x575)

2 reaktioner till “Heartache

  1. Usch vad hemskt! Jag minns så väl hur det var när jag var med om samma sak och man i princip bodde på sjukhuset, man var verkligen i en dimma och man pendlade mellan hopp och tvivel, jag får tårar i ögonen varje gång jag läser här och minns det jag varit med om samtidigt, känner så med er! Är så imponerad av din styrka, du gör det så himla bra! Jag hoppas att allt blir bra och att du och Mikael får ett lyckligt långt liv tillsammans! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s