Det är inte perfekt, men sånt är livet

Idag har det varit en skitdag, helt enkelt. Den började ju bra, med en massa träning på gården. Men sedan gick det utför. Tog en promenad i solen innan jag skulle till sjukhuset, och det var väldigt lugnt och harmoniskt, tills den där grannen med de två små hundarna kommer gående. Jag håller på med skvallerträning/BAT på hundarna, och Wynee och Amy skötte sig väldigt bra. Men den där tredje damen… Visst, hon kom in till mig när jag bytte håll, men dessvärre hamnade vi i ett trängt läge där jag inte hade så mycket plats att gå undan. Och när grannen passerar så KASTAR sig Dia ut i kopplet, helt oförberett. Jag hade midjebälte som jag ofta har, och fan vad ont det gjorde!

Wynee är tyvärr en hund som är jätteduktig så länge allt går rätt till, men hon påverkas starkt av de andra, och for ut i kopplet hon med. Jag är mest påverkad av smärtan i min mage och har glömt all träning. Skällde ut Wynee och ångrade mig starkt i nästa stund. Men, man är inte mer än människa, och allt det här med Mikael har tyvärr fått min mentala styrka att dala rejält.

Kramade om hundarna och de fick sitta fint och få belöning efteråt. Försökte göra ett bra avslut. Stapplade hem eftersom smärtan fortfarande var påtaglig och kände mig lite orolig för mina inre organ. Bestämde mig för att det nog får bli nosgrimma på Dia när jag går själv med alla tre. Hon är GRYMT stark. Men framför allt: nästa gång ska jag ÖKA AVSTÅNDET. Det är a och o.

Sedan har jag varit på sjukhuset och det var jobbigt, kände mig trött psykiskt och utsliten av att se min livskamrat så illa däran. Tungt, tungt. Men kvällen avslutades lite bättre, men en otroligt god hamburgare på churchill arms med tvillingsyster.

För det mesta är hundarna en tröst och ger mig styrka. Men idag sviktade orken, och det blev tydligt att det också är ett ganska stort jobb att vara själv 24h om dygnet med tre krävande hundar. Men jag måste ju vara väldigt envis någonstans, för jag bryter ihop en kort stund, och sedan börjar jag fundera framåt. Hur ska det bli bättre nästa gång. Gör om, gör rätt. Jag älskar er.

IMG_2123 (2) (1024x683)IMG_2136 (2) (772x1024)IMG_2118 (2) (697x1024)IMG_2149 (2) (1024x684)IMG_2172 (2) (1024x683)DSC_2013 (2)

supergod after work på Churchill arms

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s