Lite shopping

På vägen hem stannade jag på djurmagazinet som ligger bra till hands. Skulle egentligen bara ha hundmat, men som vanligt slank det ner lite fler saker i kundkorgen. Alla hundarna får Vom och det fungerar otroligt bra! De är känsliga i magen allihop och vi har testat en del olika foder, men sedan de började äta Vom så har de varit kanonbra i magen. Dia får fortfarande puppy eftersom hon varit så smal, men snart ska vi nog gå över till sprint som de andra äter. Och sen blev det Kong squeakair; pipande bollar, vad kan vara bättre??

IMG_2376 (2)IMG_2377 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s