Hundpromenad i vårsolen

Idag, efter sjukhusbesöket, träffade jag en kompis och vi tog en hundpromenad i flogstaområdet. Hon har en chihuahua som heter Eddie. Eddie, Amy och Dia har träffats förut, men Wynee och Eddie har aldrig träffats och det fungerade hur bra som helst. Dock verkade Wynee tänka ungefär: vad är det där för konstig liten hund! haha! Hon verkade tycka att han var konstig men väldigt intressant.

Det var soligt och fint och det var verkligen skönt att få komma bort lite från sjukhusbesök och allt annat som tar energi just nu. Detta var påfyllnad! Min kompis sa att hon tyckte det var stor skillnad på Dia jämfört med när hon såg henne sist. (Vi har inte träffats på ett bra tag). Hon tyckte att Dia verkade ha ”tuffat till sig”. Dia är ju långt ifrån en tuff hund, men det var kul att höra från någon utifrån. Och kompisen sa också att hon var lite kär i Dia, och det är ju så! Folk som lyckas koma nära Dia brukar se vilken go och fin hund hon är.

DSC_2059 (2)EDSC_2057 (2E

Till och med Wynee ser stor ut bredvid Eddie

DSC_2055 (2)E

Kaxiga lilla Eddie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s