Kreativt arbete

Idag har jag och tvillingsyster ägnat oss åt det vi gillar allra bäst: kreativt arbete. Vår bok ska publiceras någon gång nu i vår, och vi arbetar just nu med korrekturen som vi fått från förlaget. Vi ligger lite efter på grund av allt som har hänt med Mikael, men idag har vi jobbat på riktigt bra så jag hoppas att vi är klara snart!

Det är guld värt att ha hundar som är lugna inomhus när man själv måste koncentrera sig på andra saker. Den som kan vara lite rastlös ibland är Wynee, men hon accepterar ganska snart om man visar att det inte kommer att hända någonting än på ett tag. Dia brukar ligga på avsatsen i trappen och blicka ut på grannarna för att hålla koll på vad som händer i grannskapet.

IMG_3124 (2) (1024x683)IMG_3195 (2) (1024x685)

Så här kan det se ut när vi jobbar, och vi använde faktiskt alla tekniska prylar, tro’t eller ej… 🙂

IMG_3141 (2)E (1024x683)IMG_3132 (2) (1024x683)

3 reaktioner till “Kreativt arbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s