Kvällsagility

Efter kvällspromenaden med alla hundarna fick Dia och Amy vara inne med mamma medan jag tränade lite kvällsagility med Wynee. Hon var verkligen på hugget och det gick väldigt bra! Det ser mörkare ut på de dåliga mobilbilderna än vad det var i verkligheten. Det hade börjat skymma men var inte mörkt, så vi hade inte några problem att se.

Jag byggde upp ett till provisoriskt hinder, men nu när jag får pengar ska jag köpa ett till hinder. Det känns att vi behöver utöka banan. Wynee börjar även få lite kläm på slalomdelen, även om hennes problem ofta är att hon blir så uppspelt att hon slarvar, så vi får träna mycket på hennes koncentration.

DSC_2091 (2)DSC_2093 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s