Möte med husse

Idag ska jag och Sara försöka få till så att Mikael och hundarna kan få träffas. Det kräver att en del praktiska saker faller på plats, men vi hoppas på att det går bra. Alla skulle må bra av det! Dia och Wynee har ju inte träffat honom sedan det hände, den 10 januari. Amy har träffat honom en gång.

Det är soligt idag igen vilket glädjer mig. Jag och hundarna har gått lite i skogen, och sedan har vi varit ute på gården och tränat lite agility och jag har passat på att arbeta på min grusgång som jag håller på att fixa. Kan vara kul att kunna gå från bilen till dörren utan att behöva klafsa i lera.

IMG_2748 (2) (945x1024)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s