Isiga vindar

Det är som om det kommit vindar från nordpolen. De riktigt biter tag i kinderna.

Att vara flickvän till någon som ligger på sjukhus och är svårt sjuk innebär inte bara att hela tiden finnas till hands och stötta, utan man blir också en mottagare av all frustration som finns hos den sjuke. Till och med lite av en slagpåse ibland. Vem skulle inte vara sjukt irriterad och frustrerad ibland av att tvingas vara flera månader på sjukhus? Det är ok. Men det är inte lätt att vara den som frustrationen töms över, när man samtidigt saknar och längtar efter den där friska personen som är borta. Idag var en sån dag. Jag försöker att inte ta det personligt, och jag har full förståelse för hans känslor. Jag försöker förklara läget för honom. Men inuti rasade jag lite. Så nu måste jag ta det lugnt och ladda lite. Den där känslan som kom på sjukhuset; att livet är bra jävla eländigt just nu, den skakar jag av mig. Eller rättare sagt; livet är jävligt eländigt just nu och det får vara så.

En sak blir jag ju i alla fall väldigt glad av, och det är att stå och titta på när hundarna busar på gården. Det är det som får stärka mig just nu.

IMG_3372 (2) (1024x683)IMG_3395 (2) (1024x689)EIMG_3385 (2) (1024x663)IMG_3294 (2) (1024x716)

Wynee är inte lika mycket för att busa, hon vill mest ha en uppgift av matte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s