Katten

Det här med hundar och katter är inte alltid en bra kombination. Som tur är så funkar det hyfsat bra hemma hos oss. Det beror delvis på att ingen av hundarna äter katter, men också att Karna har övervåningen som fristad då vi har en barngrind upp till övervåningen dit hundarna inte kommer. Den av hundarna som är mest på är föga förvånande kära lilla Dia. Men hon är mest lekfull. När hon kommer fram till Karna så luktar hon mest på henne. Själv ser jag till att skydda Karna från att bli jagad, utan att göra så stor affär av det hela. Jag låter de bekanta sig med varandra också så att de vänjer sig. Ju längre tiden går desto lugnare blir det mellan dem.

IMG_3208 (2) (712x1024)IMG_3217 (2) (947x1024)IMG_3229 (2) (777x1024)IMG_3228 (2) (870x1024)

2 reaktioner till “Katten

  1. Men åå så fin katt, så fina foton 🙂
    Skönt att det går bra med hundar och katt. Sen tror jag att du är väldigt duktig med djur. 🙂

    Gilla

  2. Men så söt 🙂 I allmänhet går det ju bra med hundar och katter men kommer jakten igång så… Mina odågor är de bästa vänner för det mesta, min katt är rätt tuff och talar oftast om vart skåpet ska stå 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s