Ensamma kvällar

Kvällarna är värst. Lyckligtvis är mamma, pappa eller syster här ibland och gör mig sällskap, men de kvällar jag är själv är tomheten stor. Det är riktigt tur att jag har vovvarna, de hjälper till så otroligt mycket! ❤

Ikväll har Sara varit här och vi har jobbat på boken, snart ska vi skicka in den till förlaget igen så att de kan publicera den. Jag skjutsade hem Sara och sen var jag och hundarna ute en stund på gården under stjärnorna. Nu myser vi i vardagsrummet framför tv:n.

I början av nästa vecka kommer det att bli ett nytt hembesök för Mikael och jag längtar verkligen!

IMG_20150406_230725 (2) (1024x746)DSC_2172 (2) (1024x698)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s