Nya prylar

Nu börjar det bli komplett här hemma; ny dator och ny mobil, samt nya sommardäck på bilen. Är helt slut faktiskt, gjort ärenden hela dagen känns det som. Åt lunch med Sara på stan innan jag åkte till sjukhuset. Jag har ordnat med Mikaels telefon nu, så att han kan ringa med den. Den hade nämligen stängt av sig och Mikael kom inte ihåg pin-koden. Men nu är det löst, och vi har pratat med varandra i telefon nu på kvällen. Känns väldigt mysigt att kunna få höra hans röst så här innan man ska gå och lägga sig.

När jag var på telenor och fixade Mikaels mobil råkade jag gå därifrån med en ny mobil till mig själv :p Men mitt abbonnemang går snart ut, så jag förlängde och bytte ut mobilen. Äntligen! Det blev en Samsung Galaxy A3 och hitills måste jag säga att jag är supernöjd. Den ska ju göra super-selfies också. Nu tar jag ju nästan aldrig selfies, men var tvungen att testa 🙂 Försökte göra en selfie med Dia, men hon var omöjlig, så det fick bli varsin bild istället.

20150415_212909 (2)20150415_151323 (2)20150415_151246 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s