Längtan efter en paus

Jag känner mig trött och sliten. Det kommer smygande och det gör mig orolig. De här tre månaderna har varit de mest påfrestande i mitt liv. Det är tre månader av oro, sorg och saknad. Klart att det tär. I tre månader har jag åkt till sjukhuset, dag ut och dag in. Självklart vill jag träffa Mikael så mycket som möjligt, men det är psykiskt påfrestande att vara där, av olika anledningar. Och jag har en hel gård att sköta, en ekonomi som knappt går ihop, tre hundar som kräver en massa…

Jag längtar efter en paus. Tänk att bara få stänga av ett litet tag, få vara i en annan verklighet då ingenting av det här har hänt. Få ladda batterierna. Just nu känns det som om jag aldrig får paus, och batterierna håller på att ta slut. Jag känner att jag måste värna mer om mig själv och ge mig själv paus. Hur det nu ska gå till…

Har i alla fall tagit en härlig promenad i skogen med vovvarna, sånt ger ju också lite ro och energi.

20150416_111819 (2)20150416_111809 (2)20150416_172157 (2)20150416_172230 (2)20150416_172314 (2)20150416_172254 (2)

2 reaktioner till “Längtan efter en paus

  1. Jag förstår precis hur du känner med stressen & pressen, men tänk på att hundarna är anpassningsbara och mår inte dåligt av att ta det lite lugnare en period. Men jag vet att det är svårt, jag får själv konstant dåligt samvete över allt jag ”ska” hinna med. Men försök, släpp lite på kraven om att sköta allt perfekt, så får orken/lusten komma tillbaka successivt. Vissa perioder i livet bjuder på käftsmäll efter käftsmäll och då måste man få bryta ihop och komma tillbaka i sin egen takt. Håller tummarna för att du snart ska få må bättre!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s