Om att inse sina begränsningar

Jag har ett rätt så stort huvudsakligt problem just nu. Och det är att jag inte kan vara på två ställen samtidigt. Jag kan inte både vara på sjukhuset med Mikael och ute i skogen med hundarna. Mikael vill att jag ska vara med honom hela tiden, och hundarna vill ju självklart ut på promenader, och aktiveras. Det här är ett problem som har vuxit fram mer och mer ju bättre Mikael har blivit. Nu kommer han ju hem på kvällar och helger, och än så länge kan jag inte lämna honom utan tillsyn. Det blir ju problematiskt med tanke på hundarna.

Jag ska vara ärlig, det finns stunder då jag funderar över om det är möjligt att ha kvar dem över huvud taget. Det är ingen lätt situation med en sambo som behöver hjälp precis hela tiden, och tre hundar som är krävande och har många individuella behov.

Samtidigt så handlar det ju om en begränsad tid. Mikael kommer att klara sig själv allt bättre. Och hundarna är ju mitt liv. Jag älskar dem! Jag och mamma pratar om detta för att se om jag kan få avlastning och hjälp så att det funkar med hundarna. Sen så finns det ju hjälp att hämta från kommunen också, när det gäller omvårdnaden om Mikael.

Idag har vi i alla fall tagit en timmes promenad i vårsolen inne i stan och sedan varit ute på tomten ett tag. Så nu har jag laddat lite batterier.

IMG_5117 (2) (1024x721) IMG_5175 (2) (1024x684)IMG_5197 (2) (1024x667)IMG_5150 (2) (1024x688)IMG_5154 (2) (1024x669)IMG_5158 (2) (1024x710)IMG_5177 (2) (730x1024)IMG_5198 (2) (733x1024)

3 reaktioner till “Om att inse sina begränsningar

  1. Du tar underbara foton. jag är förundrad över så vackra fotona är. Det beror ju åxå på motivet. Fina hundar.

    Du måste få ngn avlastning för att orka med allt. Hundpromenaderna är en lisa för själen & för återhämtning, dvs få nya krafter.
    Jag gläds med framgångarna. Ha de gott & lycka till

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s