Problem och lösningar

Som jag skrev i förra inlägget så har vi problem med att få ihop allting, med Mikael och hundarna. Igår var det en mycket tung kväll. Dia lyckades hoppa över stängslet igen, trots att vi satt högt nät på. Grannen kom med sin hund och Dia fick fnatt. Jag bad så hemskt mycket om ursäkt när jag hämtade henne och när jag fick in på gården med henne kändes allting väldigt tungt. Jag insåg ju att jag inte kan ha henne lös på tomten längre, vilket har varit min räddning nu när Mikael är hemma och jag inte har så mycket möjlighet till långa promenader. Plötslig kändes det som om vi inte skulle kunna ha kvar hundarna. Som om det är för mycket jobb i denna svåra tid.

Men som en evig optimist som jag är så tog jag nya tag idag. Fick hjälp av pappa att sätta upp nya stolpar för att skärma av tomten mer och lösa problemet med Dia. Och nu ikväll har jag och Mikael tagit en mysig promenad med rullstolen och hundarna. Skam den som ger sig!

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s