Fortsättningen för Dia

Och hur gick det med Dia då? Jo hon mår bättre. Svullnaden har nästan helt gått bort och hon verkar pigg. Dock så kan de ju inte utesluta orm, varför hon måste vila i en massa dagar. Vi väntar på svar från hjärtproverna och hoppas innerligt att allt ska vara bra. Så nu tar jag bara ut Dia när hon måste bajsa eller kissa, annars får hon ligga inne och ta det lugnt. Det går förvånansvärt bra faktiskt. Hon finner sig i det.

20150503_21081320150420_231552

En tanke på “Fortsättningen för Dia

  1. Va skönt att hon finner sig i det! Tur att du åkte in. Läskigt om det nu är ett ormbett (jag är så himla rädd för att Tassie ska bli biten). Hoppas att alla proverna är bra och att Dia återhämtar sig helt nu 🙂

    Svar: Ja det är riktigt kul och inspirerande med nya hundböcker 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s