Svårt beslut

Under en längre period har jag kämpat för att få allting att gå ihop, det vet ni som har läst bloggen. Även om allting går framåt med Mikael så blir det även mer och mer jobb för mig. Nu är han hemma på kvällar och helger. Detta har inte varit lätt att förena med hundarna, då jag inte kan lämna Mikael en längre stund. Och ju mer Mikael ska vara hemma desto mer låst kommer jag att bli. Misstolka mig inte, jag är otroligt glad och lättad över att det går så bra och att Mikael börjar kunna vara hemma. Däremot gäller det ju att man får ihop den praktiska vardagen.

Efter att ha funderat och klurat länge har jag och Mikael kommit fram till en tung sanning; att vi inte kan ha kvar Wynee. Det gör ont i hjärtat när jag skriver det här. I den här situationen är hon den som klarar det minst. Hon blir stressad och rastlös. Men det största problemet är att jag har fått mycket avlastning av min pappa, och Wynee kommer inte överens med deras tik, vilket gör att jag inte kan utnyttja denna avlastning som jag skulle behöva. Dessutom är det naturligtvis mer jobb med tre hundar än med två. Jag har ju funderat över Amy och Dia också, och hur det ska gå, men de känns lite lättare, de finner sig i att det inte händer så mycket. De är ganska nöjda med att få busa runt på tomten.

Och mitt hjärta skriker bara att jag inte vill, men ibland måste man vara realistisk, och acceptera att såna här händelser ställer till det, och att livsvillkoren ändras. Nu önskar jag bara djupt i mitt hjärta att det finns ett hem där Wynee kan bli lycklig ❤

IMG_5076 (2) (1024x716)

4 reaktioner till “Svårt beslut

 1. Vad tråkigt att göra 😦 man ibland måste man ta de där tråkiga besluten för hundens skull.. Har du någon tilltänkt som kan ta över hunden? Hon är verkligen jättefin 🙂

  Gilla

  1. Ja precis, jag tänker ju på hennes bästa… Dessvärre har jag inte nån tilltänkt, men jag ska få hjälp av hennes förra ägare så hoppas jag att vi kommer att hitta ett bra hem.

   Gilla

 2. Åh vad tråkigt. Men som du skriver ibland ett måste. Det är ju en ras som kräver sitt vad gäller aktivering. Hoppas innerligt att ni hittar ett bra hem åt henne!

  Gilla

 3. Nej vad tråkigt! Du tog ett svårt beslut och ibland måste man för hundens skull som de andra och du har skrivit.Styrke kramar åt er! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s