Utmattad men lugn

Stackars Dia, instängd bakom galler efter det förmodade ormbettet, medan de andra nosar runt på gården i morgonsolen. Men situationen har ett par positiva aspekter. Dia tvingas vara lite på egen hand, stå ut med att vara inne när de andra är ute, stå ut med att vara på andra sidan av ett galler. Lite egentid med matte på de korta promenaderna vi tar. Hon klarar det över förväntan och det märks att hon har mognat.

Själv ligger jag i soffan, utmattad men för tillfället lite lugn i själen, för första gången på väldigt länge. Att Mikael fått beviljat färdtjänst har gjort denna väl behövliga vila möjlig. Det är som om all anspänning, stress och oro som min kropp fått stå ut med de senaste fyra månaderna kommer som en våg av trötthet över mig. Förhoppningsvis kan jag samla lite kraft nu.

20150508_085635 (2)20150507_114556 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s