Nytt stängsel

Någonting som känns väldigt bra är vårt nya stängsel som kom upp i panik efter incidenten med Dia. Det var min underbara pappa som kom hit och satte upp det. Nu kan hundarna varken hoppa över eller springa fram till vägen. Har mycket idéer på hur jag vill ordna på gården, men det får komma senare. Och man får ta ett litet steg i taget.

20150507_114426 (2)

5 reaktioner till “Nytt stängsel

  1. Hej,

    Nu har jag suttit och läst inlägg efter inlägg, tror jag senast kikade in här när ni köpt erat hus och innan ni ens flyttat in. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, livet är så sinnessjukt orättvist. Otroligt fint att läsa att din kärlek får vara hemma mera men väldigt hjärtskärande att läsa om eran/din kamp. Vill bara ge dig en styrkekram och även säga att det är roligt att läsa om Dias framsteg sen jag senast kikade in här .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s