I nöden prövas vännen

Är det inte så att det är när man hamnar i nöd som det visar sig vilka runtomkring som man verkligen kan lita på? Att man bryr sig kan man inte förmedla enbart med ord, det måste ske i handling.

Jag har valt att stå vid Mikaels sida oavsett hur jobbigt det är. Hur dåligt jag än mår så vet jag att han har det så mycket värre. Visst, jag kommer inte utplåna mig själv eller äventyra min hälsa, men jag kommer att sätta hans behov först för en tid, nu när han behöver det. För det vill jag att mina nära och kära gör för mig om jag drabbas av olycka.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s