Kärlek måste visas i handling

I vardagen är vi nog alla i perioder lite dåliga på att visa kärlek och uppskattning för våra nära och kära. Och man tar det lite för givet. Jag har tänkt mycket på ämnet sedan Mikael blev sjuk. Hur viktigt det är att man får stöd från familj och vänner. Det har blivit väldigt tydligt för mig att kärlek är en sak man behöver visa i handling. Visst är det viktigt att uttrycka sig med ord, men om det inte finns någon handling bakom blir orden tomma. Det räcker inte att säga att man bryr sig om man inte också visar det genom att finnas där.

Jag upplever att jag har kommit närmare mina föräldrar sedan det hemska hände, och jag kommer att vara dem evigt tacksamma för allt stöd och all hjälp de har erbjudit. Det är inte bara telefonsamtal. Att komma ut och ta med sig lunch, att ringa och fråga om någonting behöver handlas, att komma och hjälpa till med staket och annat arbete på gården, att passa hundarna, att hjälpa till att laga bilar och hämta in ved, hjälpa till med räkningar och telefonsamtal. Och inte minst att finnas där; att sova över när jag mått dåligt och känt mig ensam, att vara med under alla otaliga timmar på sjukhuset. Att trösta men också att erbjuda skratt och glädje.

Ni är mina hjältar ❤

IMG_5479 (2)IMG_5376 (2)

En tanke på “Kärlek måste visas i handling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s