Fullspäckad helg

Den här helgen har vi haft ovanligt mycket på programmet. I fredags hade vi besök av både Mikaels föräldrar och min mamma, i lördags var vi på fotbollsmatch och på kvällen kom syster och hennes sambo över för att se eurovision med oss. Och det blev ju som jag trodde; att Måns vann! Idag har vi varit inne på Uppsala konsert och kongress för att se dansuppvisning som Mikaels dotter är med i. Och imorgon bär det av igen, för då fyller dottern tretton hela år.

Livet rullar på, jag vill bara att tiden ska gå fort. För varje vecka som går blir Mikael lite bättre, och vi kommer ett litet steg närmare vårt gamla liv, som i och för sig kommer att bli helt nytt i och för sig.

20150519_083840E (2)

Dia spejar ut över ägorna

20150523_210549 (2)

Jag förbereder inför eurovision

20150523_170720 (2)

Amy och Wynee ute på gården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s