Rullstolsdrag

Här kommer lite bilder från dagens soliga rullstolsdrag tillsammans med Sara. Vi kopplade både Amy och Dia till rullstolen idag och det gick över förväntan. Jag var beredd på att hon skulle tycka att rullstolen var lite obehaglig, men hon knallade på fint, även om det var Amy som stod för det mesta utav draget. Amys nya sele funkar fint, men Dia behöver också en ny, då hon inte fyller ut sin. Så det får bli hennes tur nästa gång det bär av till brukshundcenter.

Amy kämpade på som aldrig förr. Det är verkligen bra dragträning för dem eftersom rullstolen är ganska trög, så det blir mycket motstånd, Amy får träna på att verkligen ta i. Och det gör hon allt bättre.

Det är kul, för drag är ju verkligen en sysselsättning med hundarna där rullstolen inte är ett bekymmer, utan till och med en resurs. Vi planerar att köpa någon typ av barmarksvagn, så det kommer bli ännu mer drag av!

20150527_152705 (2)20150527_152730 (2)20150527_151645 (2)20150527_152956 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s