Utställning

Idag bar det iväg till Österbybruk på utställning. Jag ställde ju inte ut, men jag träffade Jenna med hennes fina varghundar, Hattai och Okami, de som var här på varghundsträff. Hattai ställdes ut och fick excellent. Det var första gången Mikael träffade dem och han blev särskilt förtjust i Okami. Nästa gång ska vi försöka ta med oss åtminstone Amy, men idag valde jag att inte ha med hundarna på grund av rullstolen. Och Dia behöver nog mogna på sig lite till, men sen så!

Kul dag idag!

Här är lite bilder på Hattai och Okami

20150530_122801 (2)20150530_114038 (2)20150530_112120 (2)20150530_114718 (2)

5 reaktioner till “Utställning

  1. Tänk att du var i dom trakterna 🙂
    Ser ut att ha varit en jättehärlig dag. Om du ska dit igen får du säga till, så kan vi kanske ses och säga hej! Inte allt för långt ifrån dit jag ska flytta ju! Då kan jag och Tassie komma och vara hejarklack när du ska ställa Amy och Dia 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s