Sol, skogen och utskrivning

Dagarna verkar se ut så här, sol blandat med regn. Så det är bara att passa på att gå ut i skogen medan det är fint för man vet aldrig hur länge det varar. Idag är det i alla fall soligt så här långt. Vi har varit ute i skogen jag och hundarna, fantastiskt skönt.

Idag är det också en speciell dag, för idag skrivs Mikael ut från rehabiliteringen. Från och med imorgon kommer det att komma hem en sjukgymnast och en arbetsterapeut och träna med Mikael i hemmet. Det känns konstigt men samtidigt väldigt bra med utskrivningen. Han har varit på sjukhus sedan i januari, och jag har åkt fram och tillbaka dit i fem månaders tid. Det ska bli skönt att slippa åka iväg hela tiden, förhoppningsvis blir det lite mer energi över då till andra saker, till exempel gården och hundarna.

Hundarna var överlyckliga över att få komma ut i skogen. Det har ju inte blivit lika ofta som förut, men jag hoppas att det kommer att bli mer och mer nu. Och jag har sagt till Mikael att han kanske kommer kunna följa med på korta skogspromenader i slutet på sommaren. Men det kan bara framtiden utvisa.

IMG_6551 (2) (1024x683)IMG_6585 (2) (1024x684)IMG_6516 (2) (1024x683)IMG_6618 (2) (1024x683)IMG_6530 (2) (1024x688)IMG_6537 (2) (1024x751)IMG_6621 (2) (1024x683)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s