Ge mig styrka att ta mig igenom detta

Posted on

Denna tiden är väldigt tung. Jag kämpar med att upprätthålla något slags liv här hemma. Städa, diska, tvätta, klippa gräset, handla och laga mat, gå ut med hundarna. Ja det är väl sånt som tynger oss alla. Men att göra det med ett hjärta tungt som bly i kroppen och ett inre som smärtar för varje steg, det är något annat. Jag lever och kämpar för två personer nu. När någon man älskar ger upp har man inget val; man får vara den personens hopp och styrka. Så jag måste ju själv känna hopp och styrka. Ingen kan vara stark jämt.

IMG_6156 (2) (1280x862)

4 thoughts on “Ge mig styrka att ta mig igenom detta

  Hund-lycka said:
  14 juni, 2015 kl. 08:27

  En varm hälsning och en innerlig önskan om styrka till er – både idag och kommande dagar 💕

  Gilla

  Anna said:
  15 juni, 2015 kl. 01:54

  Det var tråkigt att höra, men försök att fokusera på att det kommer bättre dagar framöver!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s