Drömmer mig bort från regnet

Vilken midsommar som stundar. Egentligen vill jag bara få det överstökat. Verkar som om det ska regna och vara grått. Dessutom är det svårt att glädjas när någon man älskar mår dåligt. Vi har haft några riktigt tuffa dagar. Det känns som om all oro och sorg som jag burit på sedan januari har lagrats inuti mig. Jag har kämpat för att hålla ihop, för Mikaels skull. Men nu känns det som om det börjar spricka. Det är svårt att alltid vara den starka, alltid vara lugn, förstående och säga de rätta sakerna.

Jag känner att jag verkligen skulle behöva komma igång med någonting, vill ju gå hundkurser och komma igång med agilityn igen. Ibland känns det nära och ibland väldigt långt bort. Men det är mitt mål, för jag vet att det skulle göra mig gott.

Men jag ser i alla fall fram emot lördag då vi åker ut till kusten till min mamma. Ska bli skönt att komma iväg en sväng, umgås och grilla. Fram till dess tittar jag på härliga bilder från tidigare soliga dagar och hundbus på gården.

IMG_6846 (2)IMG_6812 (2)IMG_6847 (2)IMG_6832 (2)IMG_6840 (2)IMG_6833 (2)IMG_6830 (2)IMG_6796 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s