Farväl Game of Thrones

Förutom hundarna och det kreativa så har jag en till passion och det är game of thrones. Sedan jag såg första avsnittet för ett par år sedan har jag varit totalt fast. Och nu har ju femte säsongen kommit ut, vilket har inneburit att jag och Mikael suttit bänkade vid filmnet varje måndag i tio veckor.

Men nu är det alltså slut och det kommer bli tooomt, och en lååång väntan till nästa säsong. (För jag antar att det kommer en säsong sex!!??)

Game-of-Thrones-game-of-thrones-37993023-500-650

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s