Äntligen lite glädje!

Idag har det varit en bra dag, för första gången på länge. Älskade syster har varit här, och älskade pappa. Vi har druckit kaffe, ätit dammsugare och skrattat. Jag och Sara tog ut Amy och vagnen på en liten dragtur också. Det går ju inte att dra i värmen, så det blev en väldigt kort prova-på-tur. Det är verkligen jätteroligt och vagnen går jättebra! Hundarna fick sedan en lugn och skön promenad.

På kvällen har vi varit ute på gården länge länge, och klippt gräs och gjort fint. Mikaels systers man kom och hjälpte till vilket var ovärderligt. Så nu börjar det komma fram en fin gräsmatta. Jag måste klippa lite mer, men sen har jag plats att sätta upp hindren och göra en liten agilitybana.

Jag kan inte med ord beskriva hur skönt och välbehövligt det har varit att få uppleva en bra, positiv och produktiv dag.

IMG_6711 (2)IMG_6745 (2) (1)20150419_154319 (2)h20150623_185250

5 reaktioner till “Äntligen lite glädje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s