Drömlika drömmar, besiktning och ett inre i uppror

Dagen började med en akutresa till Ica maxi för att inhandla ingredienser till drömmar som Mikael skulle baka med arbetsterapeuten, som skulle komma halv tolv. Ca tjugo över tolv parkerade jag vår hyundai utanför huset, in med kassar, hundar och rollatorer och prick halv tolv knackade det på dörren. Superbra tajming!

Sedan ägnade jag mig åt att dricka grönt citronte och hisna över antal läsare jag fick igår, förmodligen på grund av inlägget med Wynee. Klart det är jättekul när man får mycket respons, men som den lite blygsamma, självförminskande person jag är känns det också lite läskigt. Jag bloggar nog framför allt för min egen skull, även om jag ju någonstans är beroende av att nån läser det jag skriver, för vad är annars vitsen med att blogga?

Åter till kakbaket. Att få sitta och titta på när andra jobbar känns verkligen befriande just nu. Du brukar ju annars vara jag som virrar där framme vid diskbänken och letar slevar och mjölar mer sidorna i rutiga kokboken, som för övrigt inte kommer att vara rutig så länge till eftersom pärmarna hållerpå att tappa greppet och innehållet.

Och vilka drömmar sen! Stora, Smuliga och drömlikt söta. Well done Mikael!

Well done hyundai santa fe! Den klarade sig genom besiktningen med em liten notis om ett par lampor som måste bytas. Kunde varit värre!

Nåt som är värre är min inre ofrid den här kvällen. Man kan undra om inte jag behöver besiktas också… Jag känner mig rastlös, stressad och deppig. Detta leder till att jag hantera stress…ja…genom att bli stressad! Jag längtar ut!  Ut till skogen och naturen. Blir ju inte så mycket sånt just nu och jag känner plötsligt full medkänsla med hundarna. Jag förstår wynees skällande och Amys dragande. För mycket energi och för lite att göra. Lösningen kan te sig mycket enkel: mer aktivitet. Så från och med imorgon måste jag försöka ta mig tid till detta.

IMG_7157 (2) (1280x765)IMG_5552 (2) (1280x853)

Dia var väldigt nyfiken efter baket…

IMG_5507 (2) (1280x853)

Och det var Wynee också

IMG_7163 (2)

Men Dia tröttnade ganska fort och gick och lade sig istället

 

 

2 reaktioner till “Drömlika drömmar, besiktning och ett inre i uppror

  1. Jag bakade drömmar till min födelsedag, men det blev mardrömmar. Haha! De flesta blev faktiskt hundgodis istället 😛 Av någon anledning så svällde de inte, utan blev som små hårda skorpor med vaniljsmak 😛

    Det är lite läskigt det där, när läsarantalet helt plötsligt går i taket – p.g.a av något sorgligt/tråkigt. När Rhiva gick bort så hade jag nästan 6000 besökare den dagen och 11000 besökare den veckan (och då räknas bara en besökare/dag)! Orden sprider sig fort och folk är så otroligt nyfikna, och som sagt – främst när det handlar om något sorgligt/tråkigt. Annars har jag runt 100-150 besökare/dag…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s