Med början idag…

Under gårdagen lovade jag mig själv att ta tag i vissa saker. Börja aktivera mig själv och hundarna mer. Och det har gått rätt bra så här första dagen.

Mikael hade sjukgymnastik här hemma på förmiddagen, då jag passade på att tvätta och städa lite. När väl ångan var uppe och sjukgymnastiken var slut tog jag med mig Amy på en dragtur med cykeln. Jag passade på då molnen fortfarande låg täta och det var svalt ute. Amy flög fram på grusvägen och det märktes att hennes kropp har längtat efter att få springa. När vi kom tillbaka till gården hämtade jag Dia och Wynee och vi tog en promenad när solen började kika fram. Det kändes som om jag hade kunnat vara ute i timmar. Tyvärr går ju inte det just nu, men något som är skönt är i alla fall att jag vågar lämna Mikael ensam utan att bli stressad över det. Han är betydligt bättre plus att vårt hem nu innehar ett trygghetslarm. Promenaderna kommer ju att bli längre och längre från och med nu.

Efter promenaden fick jag en impuls och tvingade med mig Mikael till Jula där jag inhandlade en röjsåg. Nu har jag bestämt mig för att det ska bli fint på gården! Väl hemma igen drack vi kaffe i trädgården och jag lekte lite bollekar med hundarna. Vilken skillnad jämfört med igår. Idag känns det ok att sitta i soffan framför tv:n nu på kvällen. Jag känner mig nöjd och jag tror att hundarna gör det också.

20150625_12141920150625_12324620150625_12322420150625_123227IMG_7185 (2) (1280x855)IMG_7197 (2) (1280x847)IMG_7199 (2) (1280x855)

4 reaktioner till “Med början idag…

  1. Alltid skönt att få göra ngt ”annorlunda” att få tankarna på annat håll. Så du ska bli skogsarbetare nu, var rädd om dig när du arbetar m röjsågen. Du är en duktig fotograf. Ha de gott m allt!

    Lenn från Vovve

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s