”Det är ett misslyckande”

Jag satt så länge och skrev, ändrade och pausade. När jag var klar var det så svårt att klicka på ”skicka”-knappen. Men nu är Wynees annons ute. Jag läste upp den för Mikael och han blev ledsen. ”Ja det är sorgligt”, sa han. ”Det är ett misslyckande.”

Jag försöker att inte se det som ett misslyckande. Man kan inte förutse vad som ska hända i livet. Men det är klart, det var ju inte så här vi hade tänkt att det skulle bli. Det är svårt nog att acceptera sjukdomen i sig, och det är inte lättare att sedan behöva acceptera att livet måste förändras, att man måste uppoffra vissa saker. Jag erkänner att jag ännu inte har accepterat det fullt ut. I alla fall inte känslomässigt.

Det enda jag vill nu är att vi hittar ett bra hem till min underbara tjej. Saknaden kommer vara uthärdlig bara jag vet att hon har det bra.

IMG_7212 (2) (1280x853)

En tanke på “”Det är ett misslyckande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s