Att skriva av sig

Det är både svårt och lätt att blogga när man mår dåligt. Å ena sidan har man huur mycket som helst att skriva om, jag fungerar så i alla fall. Jag vill omvandla allting i ord. Å andra sidan blir det ju en ganska tråkig blogg om man bara skriver om allt elände. Jag försöker variera mig, och skriva om positiva saker också. Men ibland är det svårt. Ibland är allting bara så jobbigt att man inte orkar vara positiv. Idag känner jag så. Trots att min allra bästa Sara har varit på besök och vi har kört en kvällsrunda med Amy och vagnen. Men känslan när jag sitter här nu på kvällen är bara låt allting få vara över.

Men bloggen är lite som terapi för mig ändå, så ni får stå ut med att det är tungt ibland. Jag behöver få skriva av mig. För vem vet, imorgon kanske det blir en bättre dag.

IMG_20150628_113423IMG_20150628_112437

2 reaktioner till “Att skriva av sig

  1. Hoppas din dag var bättre känslomässigt idag. Din blogg och du bestämmer vad som ska vara på den. Det är helt fantastiskt att du har hittat bloggen som ett ställe att skriva av dig på.

    Ha en super mysig kväll

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s