Varma dagar på gården, och lite kvällsdrag

Nu har värmen kommit till Uppland, och vi flämtar oss igenom dagarna. Nejdå, så farligt är det inte, det är ju verkligen härligt med bra väder, även om jag är en rätt så värmekänslig person. Helst inte över 23 grader… Amy är den av hundarna som verkar plågas mest av värmen. Hon vill ligga ute i skuggan, i sina egenhändigt grävda gropar. Inhägnaden är kanon, för det gör det möjligt för hundarna att vara ute i princip hela dagen. Vi har dörren öppen så att de kan gå in och ut som de vill.

Idag, nu på kvällen då det blev lite svalare, körde Mikael barmarksvagnen för första gången. Det var Amy som drog, och vi tog det lugnt. Jag tränade Dia lite i selen. Till min förtjusning tyckte Mikael att det var riktigt roligt, så förhoppningsvis vill han börja följa med på våra turer lite mer. Det gör alla gott.

IMG_7178 (2) (1280x853)IMG_7180 (2) (1280x855)IMG_7182 (2) (1280x925)IMG_7184 (2) (1280x886)20150527_152954

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s