Om framtiden

Sedan januari och Mikaels hjärnblödning har jag varit sjukskriven. Innan dess jobbade jag på socialtjänsten med ett jobb som var alldeles för tungt för mig. Det har jag insett så här efteråt. Det är inte lätt att inse att man har lagt ner fyra år på studier för att utbilda sig till någonting som man sedan inte klarar av att jobba med.

Vad gör man sen?

Jag lämnade mitt jobb med ett stressat och skadat psyke. Hur går man vidare? Det har inte varit lätt. Jag har svårigheten att ett för intensivt jobb är för påfrestande för mig, samtidigt som ett ”enkelt” jobb skulle göra mig deprimerad eftersom jag behöver mentala utmaningar.

Jag har funderat och funderat och funderat. Och jag vet nu att jag vill jobba med hundar. Jag ”behöver” jobba med någonting som verkligen engagerar mig, annars kommer det aldrig att fungera. Jag känner mig själv. Om jag brinner för det jag gör då kan jag jobba hårt.

Sakta men säkert börjar det klarna lite. Framtiden. Och vad jag vill göra.

IMG_7729 (2) (1280x853)IMG_7731 (2) (1280x853)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s